- Frankrijk-Noord  – Lorraine (Vogezen)

- camping

- CASA BOSLIMPRÉ in Ban-Sur-Meurthe-Clefcy

⇒ Nederlandstalig beheer: Colin Bramhill & Matty Janse de Jonge


* Casa Boslimpré, een voormalige ‘colonie des vacances’, ligt in het “Natuurpark les Ballons des Vosges” nabij de dorpjes Anould, Fraize en Ban-sur-Meurthe, midden in het Hoge Vogezen Massief.

Het is nu een kleinschalige, gezellige vakantieplek waar ‘een ieder’ kan komen genieten van de natuur en elkaar!
Eigenaren zijn Colin Bramhill, Matty Janse de Jonge en hun twee kinderen. “Boslimpré” ligt midden in de natuur met een grote verscheidenheid van flora en fauna en is dan ook ideaal voor de rustzoeker, wandelaar en vogelspotter. Ook om sportief actief te zijn in de prachtige omgeving zijn volop mogelijkheden zoals mountainbiken, zwemmen, kanoën, surfen, zeilen, rotswandklimmen en paardrijden. ‘s Winters kan men sneeuwschoenwandelen, langlaufen en zelfs alpineskiën in Gerardmer, La Bresse-Hohneck of Lac Blanc.
In de ontmoetingsruimte bevindt zich informatie over de omgeving en de Vogezen.

Casa Boslimpré heeft een kleine, kindvriendelijke camping, verdeeld over plateaus, met vijf ruime tentplaatsen. Prachtig uitzicht op de Col de Bonhomme. Op de camping zijn twee douches, twee toiletten, wastafels en een afwasplaats. In de ontmoetingsruimte (rolstoeltoegankelijk) bevinden zich een koelkast met diepvrieslades, koffiezetapparaat, theekoker en een lees- en zithoek met wandelkaarten. Voor de kinderen zijn er spelletjes, speelgoed, een tafeltennistafel, een basketbalkorf en een opzetzwembad. Twee schapen en twee langoorkonijnen vinden het erg leuk om geknuffeld te worden. In de zomerperiode is er een broodjesservice en zijn er verse eieren van de eigen kippen. Voor de frisse avonden is er een vuurplaats met BBQ aanwezig.

Behalve kamperen is er op Casa Boslimpré ook gelegenheid een yurt, een volledig ingerichte safaritent en een groot rolstoelaangepast vakantiehuis (gîte) te huren. Casa Boslimpré is ook een geschikte tussenstop op uw doorreis naar Zuid Frankrijk, Zwitserland en Italië.