- Frankrijk-Centraal  – Bourgogne (Morvan)

- Vakantiehuis

- LA TULIPE in Jallois (Ouroux-en-Morvan)

⇒ Nederlandstalig beheer: Henny van Eijk & Jacques van der Plas


*  De landelijk gelegen gîte bevindt zich in het Regionaal Natuurpark de Morvan (Bourgogne), in het gehucht Jallois, met op 1 km. het dorp Ouroux en Morvan. Dit alles op slechts 700 km. vanaf Utrecht.
La Tulipe is het laatste huis aan een weggetje dat voor het huis overgaat in een graspad.

Fijn om te weten voor onze VakantieLandgenoten: er is een Nederlands én Frans sprekende beheerster.
De gîte is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.


Indeling van La Tulipe:

In deze woonkeuken is een gezellig leeshoekje met twee gemakkelijke stoelen, op een koelere avond kunt u dus hier zitten bij de houtkachel. Vanuit het grote raam van de keuken heeft u een mooi uitzicht.
Een ruime salon met vier fauteuils en deuren naar terras. Er is een TV, alleen geschikt om DVD’s af te spelen, radio/cd speler, boeken, spelletjes en tijdschriften.
Vanuit de salon en vanaf het terras heeft u een wijds uitzicht!
Op de begane grond is de nette badkamer met douche, toilet en wastafel.
In de bijkeuken is een koelkast/vriezer, magnetron en wasmachine.
Boven zijn twee slaapkamers: elk twee eenpersoonsbedden, op de achter-slaapkamer de eenpersoons matrassen in één bedombouw. Vier éénpersoons dekbedden en kussens aanwezig.

Aan de voorkant van de gîte is een kleine tuin.  Achter is een tuin met een (verwilderde) boomgaard (1100 m2 ). Vanwege de licht aflopende tuin is er aan huis een groot verhoogd terras. Iets lager is een 2e terras met voldoende tuinmeubilair.

Vanuit het huis kunt u starten met wandel- of mountainbike-tochten. De nabij gelegen grote meren lenen zich bij uitstek voor alle watersport. In Ouroux is een tennisbaan en een visvijver!

In Ouroux-en-Morvan een supermarktje voor uw boodschappen, bakker, postkantoor, wijncave, apotheek (NL sprekend) en Nederlandse dokter.
Op zondagochtend is er een leuk marktje met veel regionale producten.