- Frankrijk-Centraal  –  Centre-Val de Loire (Indre-et-Loire)

- Chambre d’hôte / B&B

- CHÂTEAU LA COMMANDERIE in Brizay

⇒ Nederlandstalig beheer: Jeroen Wamsteeker & Chantal Bardot


*  Château La Commanderie van Jeroen Wamsteeker en Chantal Bardot is een 19e eeuws landhuis in directoirestijl, liggende op een oud landgoed bij het plaatsje Brizay (gemeente L’Ile-Bouchard) in de Loire-vallei.

De sfeervolle Chambres et Table d’hôtes is een ideale locatie voor een verkenning van de Loire-streek met zijn schitterende kastelen (Azay-le-Rideau, Chenonceaux en Cheverny), prachtige tuinen en eeuwenoude stadjes (Chinon, Azay le Rideau, Richelieu) en om in een romantische ambiance te genieten van de rust van een goed bewaard gebleven natuur. De directe omgeving van La Commanderie biedt volop mogelijkheden om te golfen, wandelen, fietsen, kanoën, paardrijden, zwemmen en vissen.

La Commanderie beschikt over acht tweepersoons kamers en één familiekamer. De gastenkamers zijn comfortabel en stijlvol gedecoreerd, met een fantastisch uitzicht over de vallei, het park en de wijngaarden. Alle kamers hebben een douche en in de meeste kamers is een privé toilet aanwezig. Huisdieren in overleg toegestaan. La Commanderie is ook een ideale locatie voor een tussenstop onderweg naar het zuiden van Frankrijk of Spanje. Het is het gehele jaar geopend.

Er is tevens een schitterende ruimte beschikbaar waar diverse groepsactiviteiten plaats kunnen vinden zoals seminars, workshops, yoga, etc…
Table d’hôte: Diner is mogelijk; klassieke Franse keuken.