- Duitsland-Noord  –  Niedersachsen

- B & B

- HOTEL GROSSFELD in Bad Bentheim

⇒ Nederlandstalig beheer: Familie J.Grossfeld


*  Net over de grens bij Twente, midden in het centrum van het historische bergstadje Bad Bentheim, ligt Hotel Grossfeld. Een 4-sterren hotel voorzien van alle gemakken en luxe, welke al vier generaties (sinds 1885) een boegbeeld vormt voor Bad Bentheim en omstreken.

Bad Bentheim is een pittoresk stadje dat het gehele jaar wat te bieden heeft. In de winter is een bezoek aan de kerstmarkt onmisbaar, in de lente staat fietsen en wandelen hoog in het vaandel, in de zomer is het genieten van de gezellige terrasjes en zwembaden en in de herfst is het tijd voor ontspanning en heerlijk eten. Het hotel is gelegen naast het imposante Kasteel Bentheim. Dit kasteel is een van ‘s werelds best bewaarde historische gebouwen en dateert uit het jaar 1050. Daarnaast zorgen de zandsteen, die al jaren gewonnen wordt en het eeuwenoude openluchttheater ervoor dat er altijd wel iets te beleven valt.

Hotel Grossfeld beschikt over meer dan 100 kamers, verdeeld over verschillende gebouwen. Naast het hoofdgebouw, binnen een straal van 90 meter, liggen verschillende dependances. Elk met een geheel eigen stijl en sfeer, net zo comfortabel als het hoofdgebouw, maar met nóg meer ruimte, luxe en privacy! Alle kamers zijn keurig ingericht en voorzien van nieuwe bedden, badkamer met douche of bad, minisafe en smart tv’s met Nederlandstalige zenders. Daarnaast beschikt het hotel over een binnenzwembad (31°), buitenzwembad, groot restaurant, speelruimte, eigen kegelbaan en diverse gratis activiteiten. Door ruime ervaring, gastvrijheid en geweldige inzet van het personeel, staat Hotel Grossfeld garant voor een onvergetelijke vakantie!