- Denemarken -Jutland (O)

- B&B

- SIRIUS in Juelsminde

⇒ Nederlandstalig beheer: Willem & Yvonne Duit


*  Het kleinschalige Hotel-Pension “Sirius” van Willem en Yvonne Duit is gelegen bij het dorpje Glud op het schiereiland Bjerre Herred aan de oostkust van Jutland.

Bjerre Herred heeft een overwegend licht glooiend landschap met weilanden, heide, enkele bossen, korenvelden, kleine dorpjes en vergezichten over land en zee. Het Hotel ligt enkele kilometers verwijderd van de kindvriendelijke stranden. Rondom Glud, dat bekendheid geniet vanwege haar lokale openluchtmuseum en het Ferguson tractormuseum, zijn volop mogelijkheden om te wandelen en fietstochten te maken. Fiets- en wandelkaarten zijn bij “Sirius” verkrijgbaar. Fietsen zijn in Glud te huur. Golfliefhebbers kunnen terecht op drie nabijgelegen 18-holes golfcourses en/of gebruik maken van het speciale Golf-arrangement dat Hotel-Pension Sirius aanbiedt.
Het bekende familiepark ‘Legoland’ in Billund en het safaripark ‘Givskud Zoo’ liggen op slechts een uurtje rijden van het hotel.

Het familiaire Hotel-Pension “Sirius” beschikt over 10 eenvoudig maar goed ingerichte tweepersoonskamers, voorzien van televisie. Het hotel wordt omringd door een grote, parkachtige tuin met diverse zitjes, een reuzentrampoline en andere speelattributen voor kinderen en -in de zomer- een zwembadje. WiFi beschikbaar. Alle denkbare vormen van verblijf (volpension, halfpension, Bed & Breakfast tot en met All Inclusive) zijn mogelijk.
Ook tijdens uw reis naar Noorwegen of Zweden is dit hotel een ideale tussenstop.