- Denemarken  –  Jutland (W)

- Safari-tent

- RINGKØBING CAMPING in Ringkøbing

⇒ Nederlandstalig beheer: Henk & Natasja Kroes


*  De rustige en beschut gelegen “Ringkøbing Camping”, sinds 2007 eigendom van het Nederlandse echtpaar Henk en Natasja Kroes, ligt even buiten het oude stadje Ringkøbing aan de westkust van Denemarken.

De afstand Groningen – Ringkøbing is circa 670 kilometer.
Ringkøbing is een gezellig, eeuwenoud koopmansstadje (1443) met idyllische straatjes en mooie oude huizen; in de zomermaanden worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud.
De vlakbij de camping gelegen Ringkøbing Fjord (3 km) is een echt surf- en kiteparadijs, maar u kunt er natuurlijk ook zeilen en zwemmen.
Dit fjord met zijn zachte zandbodem en lage waterstand heeft een kindvriendelijk strand. In de directe omgeving kunnen ook hengelaars, wandelliefhebbers en fietsers hun hart ophalen.
Er zijn vele fietsroutes (te koop op de camping) die u langs vele spannende bezienswaardigheden en activiteiten voeren. Fietsverhuur op de camping.
Vanuit “Ringkøbing Camping” zijn tal van uitstapjes te maken, bijvoorbeeld naar het vliegtuigmuseum, Ringkøbing Museum, Rozentuin, Hostatuin, WOW-park (klim-speel-survival park) en leuke plaatsjes als Hvide Sande en Søndervig.

“Ringkøbing Camping” bevindt zich in een prachtig bosgebied met uitstekende beschutting tegen de wind.

Geniet van het buitenleven in de exclusieve Safari-tent, midden in de natuur.
Van alle gemakken voorzien met vaste bedden, een koelkast en een gaskookplaat. U hoeft alleen beddengoed, keukenlinnen en handdoeken mee te nemen.
Op het overdekte terras kunt u ’s morgens lekker ontbijten en ’s avonds lekker buiten eten.
(Verhuur van zaterdag t/m zaterdag; in het laagseizoen in overleg.)

Daarnaast beschikt de camping over twee sanitaire gebouwen waarvan één met vloerverwarming, een receptie met winkel en brood op bestelling, een speeltuin, sportterrein, midgetgolf, WiFi-punt en een recreatieruimte met tv en diverse spelmogelijkheden. Aan de camping grenst een groot hondenbos waar uw huisdier los mag lopen; ook is er een behendigheidsbaan op de camping aanwezig.

Henk en Natasja verhuren ook zes hutten.