- Denemarken  –  Jutland (W)

- Safari-tent

- RINGKØBING CAMPING in Ringkøbing

⇒ Nederlandstalig beheer: Henk & Natasja Kroes


*  De rustige en beschut gelegen “Ringkøbing Camping”, sinds 2007 eigendom van het Nederlandse echtpaar Henk en Natasja Kroes, ligt even buiten het oude stadje Ringkøbing aan de westkust van Denemarken.

“Ringkøbing Camping” bevindt zich in een prachtig bosgebied met uitstekende beschutting tegen de wind. Kampeerders kunnen zelf bepalen waar men wil staan. Alle plekken hebben stroom. Er zijn op de camping drie keukens voor (gratis) algemeen gebruik. Daarnaast beschikt de camping over twee sanitaire gebouwen waarvan één met vloerverwarming, een receptie met winkel en brood op bestelling, een speeltuin, sportterrein, WiFi-punt.

Ringkøbing is een gezellig, eeuwenoud koopmansstadje (1443) met idyllische straatjes en mooie oude huizen; in de zomermaanden worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Aan beide zijden  van de straat een fietspad. Er zijn 5 fietsroutes van verschillende afstanden die u langs vele spannende bezienswaardigheden en activiteiten voeren. Fietsverhuur op de camping.

De vlakbij de camping gelegen Ringkøbing Fjord (3 km) is een echt surf- en kiteparadijs, maar u kunt er natuurlijk ook zeilen en zwemmen.

Vanuit “Ringkøbing Camping” zijn tal van uitstapjes te maken, bijvoorbeeld naar het vliegtuigmuseum, Ringkøbing Museum, Rozentuin, Hostatuin, WOW-park (klim-speel-survival park) en leuke plaatsjes als Hvide Sande en Søndervig.

Aan de camping grenst een groot hondenbos waar uw huisdier los mag lopen; direct vanaf de camping bereikbaar, wel zo handig.

Henk en Natasja verhuren ook verschillende hutten:

  • 2 personen zonder toilet
  • 2 personen met toilet en douche
  • 4 personen zonder toilet
  • 4 personen met toilet en douche
  • 6 personen met toilet en douche

U bent van harte welkom op onze camping, wij zijn er alle dagen van het zomerseizoen, in het winterseizoen die u uw bezoek even te melden. Dan komt u niet voor een dichte deur en zijn wij er om u te ontvangen.