- Denemarken -Jutland (Z)

- camping

- FÅRUP SØ CAMPING in Jelling

⇒ Nederlandstalig beheer: Inga & Albert Albring


*  Bij het toeristische stadje Jelling in de heuvels van Zuid Jutland, op een steenworp afstand van één van de mooiste natuurgebieden en vlakbij de vele attracties van Jutland (oa. Legoland), ligt Fårup Sø Camping van Inga en Albert Albring.

Deze gezellige, kindvriendelijke camping heeft 250 staanplaatsen. U mag er zelf uw plaats kiezen; bij het meer, op het terras, of op het nieuwe gedeelte met een mooi uitzicht over het meer.
Overal ligt gras, en u kunt kiezen tussen luwte en schaduw of in de volle zon. Er worden veel activiteiten georganiseerd voor alle leeftijdsgroepen. De toegang tot het zwembad is gratis. Ook is er een 18-holes minigolfbaan. Er zijn voorts twee heerlijke speeltuinen met o. a. een groot springkussen, kabelbanen, speeltorens, schommels, trampolines, glijbaan, draaimolen en een zandbak. Binnen zijn o. a. een biljart, tafelvoetbal, tafeltennis, speelmachines en air-hockey. Op de camping mag men gratis vissen op paling, brasem en forel. U kunt direct vanaf de oever vissen of bij een naastgelegen bedrijf een roeiboot of waterfiets huren.
De camping beschikt over een modern sanitairgebouw en een winkel. Er worden ook een aantal modern ingerichte campinghutten verhuurd.