- Denemarken  –  Jutland (Z)

- Blokhut

- BALLUM CAMPING in Bådsbøl-Ballum

⇒ Nederlandstalig beheer: Linda & Klaas de Weerd


Welkom bij Ballum Camping

Ballum Camping ligt vlakbij het Nationaalpark Waddenzee. U vindt hier nog volop rust, ruimte en natuur. Het ruim 7,5 hectare grote kampeerterrein bestaat uit 4 velden die door hagen en bomen van elkaar gescheiden zijn. Dit geeft een knusse sfeer.
Geniet van de stilte, luister naar het ruisen van de wind in de bomen en wordt ’s ochtends wakker van de zingende vogels. Haal uw versgebakken broodjes in de campingkiosk en maak plannen voor de nieuwe dag. U kunt heerlijk fietsen in de omgeving of wandelen op de vele wandelpaden die direct vanaf de camping starten. U kunt uren door de landerijen en langs de Waddenzee lopen zonder iemand tegen te komen, ook in het hoogseizoen. Adem de schone en frisse lucht. Ervaar de lange dagen in de zomer, geniet van de prachtige zonsondergang, kijk naar de vele sterren ’s nachts in het echte donker.

Op Ballum Camping kun je ook luxe kamperen in safaritenten tot 6 personen. Er is ook een safaritent voor maximaal 2 personen, ideaal voor alleengaanden of stellen met of zonder hond. Verder kun je natuurlijk ook kiezen voor een van de 4 chalets die compleet zijn ingericht, je maakt gebruik van het keurige sanitair op de camping.

Wilt u een cultureel uitstapje maken? Breng dan een bezoek aan bijv. Ribe, Tønder, Møgeltønder of Løgumkloster, aan een Viking- of kunstmuseum of het bezoekerscentrum van het Nationaalpark. En niet te vergeten: Legoland. Of ga naar het Waddeneiland Mandø en bewonder de vele vogels en de zeehondenkolonie.

In het voor- en najaar kunt het fantastische natuurfenomeen ‘sort sol’ aanschouwen.

Bent u liever sportief bezig? Er zijn diverse golfbanen en zwembaden in de omgeving, u kunt vissen in de Brede Å, (kite)surfen, strandzeilen, paardrijden, wandelen en fietsen op het Waddeneiland Rømø met het breedste zandstrand van Europa, het strand is ook met de auto toegankelijk! Terug op de camping bestelt u alvast een heerlijke pizza, zodat u straks niet hoeft te koken.

Op de camping kunnen uw kinderen zich vermaken in de speeltuin of op het speelveld. Neem een vlieger mee! Er is een springkussen, tafelvoetbaltafel en tafeltennistafel en ze kunnen rondrijden op de fietsjes en go-karts. Alles is gratis! Er is geen animatieteam en geen zwembad. De sanitairgebouwen zijn van alle gemakken voorzien, er is een grote keuken met 2 vaatwasmachines, 2 wasmachines en 1 wasdroger, een huiskamer, een lounge en wifi.

Ook uw hond is van harte welkom. Er is een omheind speelveld waar u heerlijk met uw hond kunt dollen en een hondenzwemvijver. Direct buiten de camping beginnen de wandelpaden waar u uw hond prima uit kunt laten.

Linda en Klaas kijken uit naar uw komst!