- Bolivia

- cabin

- FINCA LA VÍSPERA in Samaipata

⇒ Nederlandstalig beheer: Pieter de Raad & Marga van ‘t Hoff


*  Finca La Víspera van het Nederlandse echtpaar Pieter de Raad en Marga van ‘t Hoff ligt op een hoogte van 1650 meter bij het plaatsje Samaipata in de uitlopers van de Andes.

Pieter en Marga beschikken over een aantal B&B-gastenkamers, een appartementje, een kleine ‘cabin’ en een camping met keukenfaciliteiten voor de vele backpackers die het dorpje aandoen.

Het dorpje Samaipata is vanwege zijn prettige klimaat, de prachtige omgeving en vele bezienswaardigheden erg geliefd bij toeristen. De internationale luchthaven van Santa Cruz ligt op 120 kilometer. Indrukwekkende archeologische overblijfselen en het Nationaal Park Amboró liggen op korte afstand. In dit enorme nationaal park leven ruim 800 vogelsoorten en 125 soorten zoogdieren.
Pieter en Marga informeren hun gasten graag over lokale wandelingen, rondleidingen, culturele evenementen en Spaanse les.
Ook kunnen zij behulpzaam zijn bij het regelen van vervoer van en naar de luchthaven Viru Viru bij Santa Cruz de la Sierra en/of hotelboekingen.