- Vlaanderen -West-Vlaanderen

- B&B

- YACA in De Haan

⇒ Nederlandstalig beheer: Daniel & Imola Dewulf


*  De prachtige Bed & Breakfast “YACA” van Daniel en Imola Dewulf ligt in een rustige villawijk in één van de mooiste kustgemeenten van België: De Haan.

B&B YACA ligt op twintig minuten wandelafstand van de zee en het centrum van De Haan.
Deze schilderachtige badplaats wordt geroemd om haar charmante vakwerkhuisjes, de vele statige villa’s en hotels in Belle Epoque stijl (begin 20e eeuw), de gezellige boulevard en het elf kilometer lange zandstrand.
In het centrum staat het fraaie tramstationnetje vanwaar met de kusttram iedere badplaats aan de Belgische kust te bereiken is. De beboste duinen en het weidse polderlandschap rondom De Haan lenen zich tot heerlijke wandelingen en fietstochten.
B&B YACA ligt ideaal als vertrekpunt om een bezoek te brengen aan bijvoorbeeld het nabijgelegen Oostende (shoppen; casino; Kunstmuseum aan Zee; James Ensor museum), Jabbeke vlakbij Brugge (Constant Permeke museum), Oostduinkerke/Koksijde (Nationaal Visserij museum; garnaalvisserij per paard; het Delvaux museum), de wereldberoemde toeristische trekpleister Brugge, de mondaine badplaats Knokke en het oude vestingstadje Sluis in Zeeuws Vlaanderen.
Daniel en Imola geven hun gasten graag leuke en interessante uitgaanstips.

B&B YACA, gesitueerd in een prachtig gerenoveerde villa beschikt over vier gastenkamers, allen geschikt voor maximaal drie personen. De kamers zijn voorzien van o. a. een afzonderlijk sanitair blok met ligbad en/of douche en toilet, een flatscreen-TV met ingebouwde DVD speler en WiFi ontvangst.
Het ontbijt wordt geserveerd in de zeer comfortabele keuken, of in de ontbijtsalon, of op het aangenaam terras met uitkijk op de mooie tuin met bloemen en sierstruiken. Het domein heeft diverse terrassen met tuinmeubilair en is geheel omheind.