- Vlaanderen -West-Vlaanderen (Westhoek)

- B&B

- GREENHOUSE in Langemark-Poelkapelle

⇒ Nederlandstalig beheer: Raphaël & Erna Luyke – Bertier


*  In het dorpje Langemark-Poelkapelle in het Iepers Ommeland ligt Bed & Breakfast “Greenhouse” van Raphaël en Erna Luyke–Bertier. Langemark-Poelkapelle ligt in de landelijke streek ‘de Westhoek’ tussen Ieper (10 km) en de Belgische kust (30 km).

In de nabije omgeving is een groot aanbod aan fiets-en wandelroutes. Het fietsroutenetwerk ligt vlakbij. In het nabijgelegen attraktieparken ‘Bellewaerde’ en ‘Plopsaland’ kunnen kinderen zich een hele dag amuseren. West-Vlaanderen in het algemeen en Langemark-Poelkapelle in het bijzonder worden door veel toeristen bezocht met name vanwege haar gruwelijke oorlogsverleden.
De littekens van de WO-1 zijn hier nog niet uitgewist; nog elke dag worden bewoners geconfronteerd met de overblijfselen van de ‘Great War’, waarin meer dan negen miljoen militairen en burgers de dood vonden. Voor geïnteresseerden in de WO-1 is een bezoek aan het in het naburige Ieper gevestigde museum ‘In Flanders Fields’ een must; op indrukwekkende wijze wordt er de 1e Wereldoorlog in al zijn facetten behandeld.

Bed & Breakfast “Greenhouse” beschikt over zes tweepersoons kamers, elk voorzien van een badkamer. Bijplaatsing van een kinderbedje is mogelijk.
Het ontbijt wordt geserveerd in de gezellige, grote veranda. Voor fietsen en mortoren is een berging aanwezig.
Raphaël en Erna verhuren ook een vierpersoons studio en een zespersoons vakantiewoning.