- Vlaanderen -West-Vlaanderen

- B&B

- EVERGREEN in Koksijde

⇒ Nederlandstalig beheer: Patrick & Christine De Ruyver


*  De charmante B&B / kustvilla van Patrick en Christine De Ruyver ligt op loopafstand van het brede zandstrand van Koksijde-Oostduinkerke aan de Vlaamse Kust.

Liggend aan een buitengewoon fraai en lang (tot in het Franse Duinkerke reikend) zandstrand, beschikt Koksijde over een ruime waaier aan sportfaciliteiten, waaronder een zwem- en recreatiebad, een openluchtzwembad, vele tenniscourts en een groot golfcomplex.
Het wordt omringd door uitgestrekte natuurgebieden (De Panne, de Hoge Blekker), die een paradijs zijn voor elke wandelaar.
Koksijde is befaamd om het gerenommeerde Paul Delvauxmuseum, maar telt ook een groot aantal andere musea.
“Evergreen B&B” is in alle jaargetijden een ideale uitvalsbasis voor een romantisch week-end of een mid-week aan de Belgische kust. Naast de vele wandel- en fietsmogelijkheden in de directe omgeving, zijn uitstapje mogelijk naar de nabijgelegen cultuurhistorische steden Veurne, Ieper, Diksmuide en het bezienswaardige Brugge.

De kleinschalige Bed & Breakfast is gevestigd in een fraai, in Engelse cottagestijl verbouwde kustvilla. Het beschikt over twee tweepersoons- en één driepersoons gastenkamers, smaakvol ingericht naar een eigen thema. Elke kamer is voorzien van een eigen badkamer en buitenterras. Een extra kinderbedje kan worden bijgeplaatst. Gasten kunnen vrij gebruik maken van de tuin met ligzetels, de buitensauna en de petanguebaan. WiFi gratis beschikbaar. Huisdieren zijn niet toegestaan.
“Evergreen B&B” werd in 2013 als erkenning voor kwaliteit en klantvriendelijkheid bekroond met de ‘Quality Crown’ (beste B&B van België).