- Curaçao

- Appartement / Studio

- VILLA TOPZICHT in Willemstad

⇒ Nederlandstalig beheer: Arend & Barbara Strampel


Wij verzorgen uw vakantie tot in de puntjes, zodat als u hier eenmaal bent, u alleen maar vakantie hoeft te vieren. Hoe fijn is dat!
Het begint al met de ligging. Hooggelegen, lekker op de wind met een adembenemend uitzicht over de Caracasbaai en de zee. 180 graden view!
In de nette wijk Cas Grandi vlakbij de populaire stranden Jan Thiel beach en Mambo beach. Het is hier zo heerlijk rustig, ‘s morgens wakker worden met alleen de vogeltjes om u heen. Gasten ontspannen hier volkomen! Genieten op één van onze heerlijke ligbedden bij het magnesiumzwembad of lounchen op het deels overdekte pooldek, het gebeurd hier allemaal!

Ons resort bestaat uit een 1 slaapkamer appartement, een 2 slaapkamer appartement en een studio welke onder de woning gesitueerd zijn.
Het miniresort heeft een eigen toegang met voldoende parkeerplaatsen. Vanaf de parkeerplaats loopt u door de tropische tuin met het zwembad naar de accommodaties. Alle accommodaties liggen aan de tuin en hebben een eigen overdekt terras.

Of u nu alleen reist, met z’n tweeën of als gezin bij Villa Topzicht vakantie resort kan het allemaal. Maar ook voor grotere groepen, tot maximaal 14 personen, is het uitermate geschikt. Het is een hele gezellige setting om met uw familie of vriendengroep bij elkaar uw vakantie hier te vieren. Bij huur van meerdere accommodaties krijgt u een aantrekkelijke korting!