- ABC-eilanden  –  Curaçao

- B & B

   - MONDI LODGE in Klein Sint Michiel

⇒ Nederlandstalig beheer: Danita de Haseth


* Mondi Lodge is een kleine, milieuvriendelijke lodge op Curaçao met 6 unieke houten bungalows op palen, die allemaal voorzien zijn van maximaal comfort. 
Elke bungalow heeft één of twee slaapkamers en in een eigen stijl. 
Één van de bungalows is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en bevat een aangepast toilet, wastafel en douche.

Mondi Lodge is centraal gelegen met 4 stranden in een straal van 2 kilometer en op 10 minuten rijden van de luchthaven en de kleurrijke hoofdstad Willemstad.

De sfeer bij Mondi Lodge is van een relaxte, romantische soort en zeer privé; sereniteit is hier overdag en ‘s avonds gemakkelijk te vinden. Het zwembad en de gezellige buitenkeuken met barbecuefaciliteiten staan ​​te allen tijde ter beschikking voor onze gasten. De grote, tropische tuin staat vol met kleurrijke bloemen. Lokale fauna zoals leguanen, (boom) hagedissen, kolibries, parkieten en landkrabben kunnen gemakkelijk worden gespot. Naburige flamingo’s kunnen worden waargenomen terwijl zij overvliegen naar hun nestplaats!

Onze lokale, meertalige medewerkers blijven onze gepersonaliseerde service waar mogelijk ondersteunen en verbeteren. Onze ontbijtspecials (die bij de prijs zijn inbegrepen) worden met groot enthousiasme ontvangen!


Mondi Lodge gelooft rotsvast in het runnen van een bedrijf op basis van INTEGRITEIT;

  • behoud van en respect voor de natuurlijke omgeving en het milieu,
  • transparantie jegens de klanten,
  • een managementsysteem dat is gebaseerd op duurzaamheid en tegelijkertijd het bewustzijn van de gasten, werknemers en de lokale gemeenschap vergroot,
  • een hoog niveau van gastvrijheid handhaven met een persoonlijk tintje en
  • respect voor menselijke diversiteit en de verwachting dat de gasten dat ook hebben.